Ny centerchef

Vi kan med glæde meddele, at vi har fundet en afløser for centerchef Anders Mogensen, der stopper medio marts for at genoptage sin tidligere metier med virksomhedsrådgivning & kommunikation.


Ny centerchef er Bodil Klindt Danielsen

 

Bodil er 48 år og bosat i Årslev sammen med sin mand. Hun kommer fra en mangeårig karriere hos BabyDan som salgs-og produktchef, og da hun så vores stillingsopslag tændte det en gammel drøm om at komme til at arbejde med mennesker i en aktiv hverdag - kombineret med muligheden for at udvikle et lokalt samlingssted.

Mødet med Bodil overbeviste os hurtigt om, at hun rent faktisk mener det. Det er den gejst og motivation, ser vi frem til at byde velkommen i Idrætscenter Midtfyn.

Hun er delvist kendt for personalet i forvejen, da hun ved flere lejligheder har samarbejdet med vores fitnessafdeling omkring Jumping events, som hun selv er en meget erfaren instruktør i.

Vi glæder os til at byde Bodil velkommen mandag d. 3. april 2023.

Personale og bestyrelse ser frem til samarbejdet om den videre udvikling af Idrætscenter Midtfyn, så vi alle er med til at sikre, at vi forbliver et attraktivt idrætsmæssigt samlingssted for borgerne i Ringe og omegn.

Kig forbi Idrætscenter Midtfyn og hils på Bodil, så hun får mulighed for at lære centrets mange brugere, foreninger og interessenter bedre at kende.


Nyt bestyrelsesmedlem

 

Vi er desuden glade for at kunne byde velkommen til Susie Bebe Killerup som nyt bestyrelsesmedlem i Den Erhvervsdrivende Fond Idrætscenter Midtfyn.

Susie er 39 år og bosat i den nordlige del af Ringe sammen med sin mand og 2 døtre. Hun arbejder til dagligt som kommunikations- og marketingskonsulent hos Tekniq Arbejdsgiverne i Odense, og det er bla. de kompetencer vi fra bestyrelsens side ønsker at kunne tilbyde sparing til de ansatte i Idrætscenter Midtfyn med.

Derudover er Susie og familien aktive i Risøhøj Håndbold, hvor begge døtre spiller og Susie selv er træner.

Vi glæder os til samarbejdet.


På vegne af bestyrelsen for Den Erhvervsdrivende Fond Idrætscenter Midtfyn

/Jesper Desmareth, bestyrelsesformand

Forrige
Forrige

Information vedr. MIVI Food

Næste
Næste

Ny bestyrelse på plads