Julehilsen 2023

Året 2023 nærmer sig sin afslutning.

For mig et helt specielt år. Året, hvor jeg fik fornøjelsen af at komme med på rejsen med ICM. Det har foreløbig været 9 gode måneder, og jeg er efterhånden kommet godt ind i driften. Sammen med medarbejderne og bestyrelsen, er vi ved at have en stabil hverdag.

Huset er stort, i daglig tale kaldet ”den ældre dame”, og kræver meget vedligeholdelse. Vores primære mål er, at ICM skal være et sted, hvor det er rart at være.

Status og nyt fra de forskellige afdelinger i centeret:

Fitness

Vores nye medlemsstruktur er faldet godt på plads. Ændringerne har haft den effekt som vi håbede. Centeret har fået flere medlemmer, der er kommet flere hold og der er opnået mere fleksibilitet som medlem.

NYT i 2024 - Vi har indgået et samarbejde med to personlige trænere: Kim Lindharth og Rene Sehested. Hver især vil de køre 7 ugers træningsforløb, hvor det bliver muligt at træne i en lille gruppe og blive personlig guidet.

Måske I har bemærket, når I kommer ind ad døren, at der står 3 sportsklædte giner. Vi kan nu tilbyde, at I kan købe jeres træningstøj her i centeret.

For mere information, følg linket: https://www.icmidtfyn.dk/shop

Svømmehal

Vores omstrukturering i svømmehallen, hvor vi har fastansat Martin som livredder i hverdagen, virker meget positivt. Det giver en bedre og mere holdbar kvalitet på rengøringen, hvilket vi bestræber os på at prioritere højt.

Caféen

Vi har selv overtaget driften af caféen, Juanna har fået godt styr på hygiejnen i køkkenet, hvilket er blevet flot bekræftet at fødevarestyrelsen, desuden har hun sørget for større udvalg af mad på menukortet. Det er virkelig dejligt at se, hvor mange der benytter caféen, nyder kaffen og Juannas hjemmebag.

Vi er så småt begyndt at åbne op for udlejningen af vores store selskabslokale. Det kan være til arrangementer som f.eks. begravelsessammenkomst, reception, konfirmation, fødselsdag mv. med op til 90 personer. Det vil vi fokusere mere på i det kommende år.

Som nogen sikkert har bemærket, er der opsat to tv-skærme over udgangen. Her vil erhvervsdrivende blive tilbudt markedsføring, så de også kan blive synlige i centeret.

Hallerne

Foreningerne er kommet godt i gang, en fornøjelse at se alle aktiviteterne der tilbydes, det skaber masser af liv og glæde i huset.

Den 4. november afholdte vi 90’er fest med 350 gæster. Vi fik prøvet kræfter med mange mennesker til fest i hallen. Der skal lyde en meget stor TAK til alle frivillige, som hjalp os med diverse arbejdsopgaver, det var helt afgørende for, at arrangementet forløb så godt! Det var en sjov aften, vi tjente lidt penge og vi tør godt sige: Vi holder fest igen!

Camping

Som bekendt, genåbnede dele af vores lille campingplads i år. Den har været fint besøgt, særligt efter, at vi har sikret, at ICM bliver vist i diverse camping apps.

I 2024 supplerer vi med mulighed for at overnatte i 2 udlejningshytter, der er blevet sat i stand.

Økonomi

Som de fleste nok ved, har centeret været udfordret på økonomien. Vi forventer dog at komme ud af 2023 med et lille plus på bundlinje, imod et underskud i 2022.

Vi er langt med vores budget for 2024, og forventer en fremgang ift. i år. Det er ingen hemmelighed, at vi arbejder hårdt på at sikre, at der er styr på økonomien, samtidig ønsker vi naturligvis at levere et dejligt, pænt rent Idrætscenter, med en god service.

2024

Et nyt år venter forude. Vi i ICM glæder os til et nyt og spændende år. Et år, hvor vi fortsætter med at holde fast i vores plan. Vi glæder os til at se gamle og nye medlemmer i en aktiv hverdag, og vi glæder os til at åbne campingpladsen igen, og få besøg fra nær og fjern.

Til slut, vil jeg ønske jer og jeres familier, en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

Bodil Klindt

 

Fra bestyrelsen

Skal lyde en stor tak for opbakningen i det seneste år, det gælder foreninger, brugere, medarbejdere, bestyrelse og FMK.

Vi behøver ikke at berette så meget for Bodil har favnet det hele i hendes hilsen herover. Det tager vi i bestyrelsen som et godt billede af hvordan samarbejdet har været det seneste år.

Bestyrelsen er nu komplet med 7 medlemmer. Senest er Bo Julian Johansen indtrådt. Bo bor i Ringe og arbejder til dagligt ved Odense Bys Museer som Facility Manager. Vi ser frem til samarbejdet.

ICM er i god balance, hvor vi har et rigtigt godt samarbejde i huset og med vores eksterne samarbejdspartnere.

Vi ser frem i mod 2024 med positive øjne, hvor ICM fortsat lægger hus til mange timer med høj puls og hyggelige stunder.

På vegne af bestyrelsen ønsker vi alle en glædelig jul og godt nytår.

På gensyn i 2024.

Jesper Desmareth

Næste
Næste

Årsregnskab