Rokade og nyt ansigt i bestyrelsen, april 2022

NYT FRA BESTYRELSEN

Det er med stor glæde, at vi netop har meddelt Erhvervsstyrelsen, at Sarah Morgan har takket ja tak til at indtræde i bestyrelsen for Den Erhvervsdrivende Fond Idrætscenter Midtfyn pr. 1. april 2022 som bestyrelsesmedlem.

Med Sarah Morgans tilgang får vi tilført nogle virkelig stærke kompetencer indenfor ergoterapi og rehabilitering, og får samtidig udfyldt et hul i den gren af bestyrelsens arbejde, som omfatter sundhed. Sarah Morgan er gift og har tre børn – og udover at være en aktiv del i det lokale forenings- og fritidsliv, så er Sarah også kandidat i ergoterapi og har en master i rehabilitering.

Vi byder hende hjerteligt velkommen, og glæder os til at drage nytte af hendes kompetencer og gode humør.

Bestyrelsesmedlem Allan Pedersen udtræder samtidig af bestyrelsen, og vil fremover udelukkende lægger sine kræfter i jobbet som centerchef for drift, økonomi og projekter i Idrætscenter Midtfyn.

Med rokaden ønsker vi at opfylde vores grundlæggende ønske om en professionel adskillelse mellem bestyrelse og ledelse. Der skal lyde en stor tak til Allan Pedersen for indsatsen fra bestyrelsens side.

Samtidig har nuværende bestyrelsesmedlem, Jesper Desmareth, takket ja til at rykke ind i en ny rolle som næstformand i bestyrelsen. Det betyder, at han sammen med formand, Jan Svenssen, kommer til at dele nogle de mange formandsopgaver mellem sig.

Det, sammen med en justering i vores organisation, som rykker vores ansvarlige for kommunikation og personale, Anders Mogensen, ind i en stilling som centerchef med ansvar for HR og kommunikation gør, at den daglige ledelse med to centerchefer, i tæt samarbejde med formand og næstformand, og den øvrige bestyrelse, fremadrettet vil tegne retningen for Idrætscenter Midtfyn.

/På bestyrelsen for Den Erhvervsdrivende Fond Idrætscenter Midtfyns vegne, 1. april 2022

Forrige
Forrige

PRESSEMEDDELELSE, regnskab for 2021

Næste
Næste

Nyhedsbrev, februar 2022